Opskrifter

mandag den 31. januar 2011

Et billede på min væg

Ja, sys da lige jeg ville vise et billede jeg har malet for snart 4 år siden. Lige nu er der stor debat om kopiering på nettet, og faktisk er dette et billede der er lidt kopieret. Det vil sige, jeg fandt 2 billeder på nettet, og så tegnede jeg dem op på 1 lærred, så det blev til 1 billede. Men tegningerne viser mig og min kærestes personlighed SÅ godt, så jeg blev nød til at tegne dem. Nu beholder jeg det jo også hjemme i stuen og sælger det ikke videre ;)

Jeg synes bare lige jeg ville vise det. Har kun vist de ting jeg syer, strikke, hækler og bager, så synes det var på tide at vise, at jeg faktisk også kan tegne :)

fredag den 28. januar 2011

I (heart) lagersalg!!!

Endnu engang åbnede de dørene i Århus til IdaT lagersalg.. SÅ udstyret med sort sæk, gik jeg i amok i kasserne med tøj.
Her er hvad jeg fik med hjem.
4 heldragter, 5 par bukser, 3 tank top, 1 vest, 3 leggins, 1 bluse, 1 body k/æ, regntøj, gummistøvler, forårs jakke, badebukser og en "Elvis" dragt.
Skøøøønt med en masse tøj :)

tirsdag den 25. januar 2011

jubiiii 30 faste læsere :)

Det gør mig så glad, at 30 mennesker har lyst til at læse hvad jeg går og laver... Og jeg vil se frem til at endnu flere vil være med.... Kan i mærke det..... Jep en give away er på vej..... Jeg skal lige ha gaven ind af døren, så bliver det en realitet.. Det er lige bestilt, så forhåbenlig går der ikke lang tid... :)
Kan fortælle at den er så fin... Har længe ville ha en selv, og nu har jeg bestilt nok til både mig selv og en af mine faste læsere.. Så bli' hængene, snart er der give away
Billedet er IKKE give away relateret... Kan bare godt li badeænder

lørdag den 22. januar 2011

Et styks strikket vest mere

Så blev den endelig færdig. Har kiget på garnet i månedsvis, og nu er den så endelig færdig. Desværre har jeg ikke et billede hvor ejeren er på, da han er syg med lungebetændelse og en gang influenza oveni. Så jeg kan ikke helt få mig til at give ham så varmt tøj på..
Men her er den:

fredag den 21. januar 2011

X-factor og skumfiduser

X-Factor er sat på pause mens bettemanden skulle puttes. Så nu er kakaoen varmet op, skumfiduser i, og nu skal jeg se X-factor. Kender faktisk en der er med... Uhhh Hepper på hende, en sød lille sangfugl med en stor stemme ;O)

torsdag den 20. januar 2011

Award fra Søhesten

Den tager jeg glædeligt imod, og begiver mig ud i sandhedens jungle. For det jeg skal er, at fortælle om 3 ting, som jeg holder af ved mig selv.
Hmm.. det er jo en værre en, men jeg vil prøve og kigge ind og mærke efter, hvad jeg mener jeg holder mest af ved mig selv. Here goes....

1) Jeg synes selv jeg er en meget stærk person. Selvom jeg er enormt følsom, kan jeg klare en hel del. Efter flere episoder i mit liv, bl.a en større nedtur og en blodprop i mit ben, så er jeg blevet en stærk person. Det har gjort, at jeg kan klare rigtig meget, uden at lade det mig gå på. I'm a surviver.


2) Mit talent for at få folk til at grine og komme i godt humør. Jeg er nok lidt af en humørspreder måske ikke altid på hjemmefronten(mellem tøjvask, opvask og rengøring),, men generelt er jeg let til smil og grin, og elsker at få folk til at grine.


3) At jeg er kreativ, at jeg kan se muligheder andre ikke kan. Det er ikke altid jeg selv får de bedste ideer selv, men jeg bliver inspireret og laver det til mit eget. Og generelt har en kreativ tankegang :)

Sjov lille leg, og jeg vil give awarden videre til 3 af mine faste læsere.
Håber i er med på legen :)

Marissesverden

Frk. evigglad

Fru hygge

mandag den 17. januar 2011

Mon man skulle tage med til dette fine arrangegement??

http://www.billetto.dk/da/events/dwcforaar/

Det lyder super sjovt..

Min syge lille dreng...

Øv altså, hader sygdom. Bettemusen begyndte at snotte i løbet af weekenden. I nat ender det så med en ordentlig omgang opkast i hele sengen og høj feber. Så nu er han hjemme de næste par dage, og bliver forhåbentlig rask meget snart... SÅ den står på Teletubbies, kiks og juice. Når han da gider spise og drikke.
Så i dag skal mor da bare strikke. det er lidt svært at læse til BA med en pylret dreng.
Go dag derude ;)

lørdag den 15. januar 2011

Godt kup i genneren

Så fik jeg endelig også et godt kup i genbrugsen... :)
Kids-wood legetøj til sølle 100 kr
En gang vask og det er så godt som nyt, faktisk har bettemusen lært at stable efter vi fik det ;)
Sååå sejt. :)

torsdag den 13. januar 2011

DIY på Eames Hang-It-All krog


Designed by Charles and Ray Eames, produced by Herman Miller®
Denne skønne DIY fandt jeg her
Gennem hende her.
Den er sååå fin... Men det tager jo ikke lang tid at lave sådan en... Det må laves en dag ;)

onsdag den 12. januar 2011

tirsdag den 11. januar 2011

Mine tanker går til Australien

Har en veninde dernede som bor lige der, hvor regnen er på vej hen.
Jeg sender alle mine tanker derhen og håber at de når deres fly til DK. Heldigt de havde bestilt den rejse :)
Håber i vil være med til at sende dem en tanke . Sikke en væmmelig oplevelse de folk har været igennem, og så er det ikke slut...

Har lånt billedet her: http://www.information.dk/145286

søndag den 9. januar 2011

Dåbskage (med masser af billeder)

Dåbskage til en veninde fra min skole er afleveret og spist ;)
Hendes dreng skulle døbes i dag, så en fin kage skulle de da ha'.
Her kommer lige en del billeder :)








Kagen er chokoladekage med to lag. 1 lag hvid toblerone creme og 1 lag hindbær mouse.Smurt op med en smørcreme og pyntet med fondant og RI.

lørdag den 8. januar 2011

Tilbage i skole...

Så er jeg tilbage i skole. Og selvom det er mærkeligt og hårdt og jeg allerede føler mig bagud, ja så var der da en go ting ;O)
Min kære håndarbejdslærer har de gode kontakter, så hun har lige skaffet lækker uldgarn, til fri afbenyttelse ;) I LIKE!!!!

Så nu skal jeg lære at strikke sokker ;O)
Er spændt på hvordan de kommer til at se ud...
Nu har jeg så 2 strikkeprojekter, 1 stof projekt og et hækle projekt, samtidig med jeg skal igang med min BA... starter hårdt ud ;)

mandag den 3. januar 2011

Barsel slut :( tid til hverdag igen...

Ja, så sluttede min barsel :( Sys den er gået aaaaaalt for stærkt... Men det er vidst på tide at få min lille mand ud i verden og møde andre søde børn. En travlt december måned er gået og nu skal vi i gang med hverdagen. Jeg skal i skole igen og Jonathan skal i vuggestue.
Han blev 1 år i dec. så det er godt for ham at komme ud nu. Mor her, vil bare gerne blive lidt længere hjemme ;)
For 1 år siden så han sådan ud, lille og fin.. Den 21. dec. fyldte han så 1 år, og sikke stor han er blevet, og kan så mange ting.. Puhaaa... mor skal lige følge med...

Første dag i vuggestuen er gået rigtig godt. Han legede og hyggede sig, så det bliver nok ikke noget problem med ham. Nu skal jeg så bare i gang med min BA og afslutte håndarbejde. 
Men heldigvis må jeg selv bestemme over min tid, så kan godt hygge mig lidt stadig ;)
Og hvad sker der lige for iphone!!! Vi kom 1 time for sent op i morges, fordi iphonen ikke gad vække os.. Hmf... noget med en software fejl har jeg læst mig til....
Nå, men vi nåede det hele..
Go hverdag derude ;)